ExtremeRun valmennus


Tule mukaan hyvän fiiliksen valmennusyhteisöön, jossa on tarjolla konkreettisia treenivinkkejä, harjoitusohjelmia sekä valmentajan ja muiden ExtremeRuniin osallistuvien tsemppiä.

Entä jos valmistautuminen on jäänyt viime tippaan? Ei hätää! Verkkovalmennuksessa on tarjolla myös viimeisten viikkojen valmistautumistreenit. Jos haluat aloittaa harjoittelun hieman aikaisemmin, niin hyödynnä silloin 12 viikon verkkovalmennus. Jaa omat treenisi suljetussa Facebook-ryhmässä, ja aloita fiilistely jo ennen tapahtumaa.

ExtremeRun -verkkovalmennuksen esittelyviedo

Verkkovalmennus


Valmentajana verkkovalmennuksessa toimii Newtonin päävalmentaja, liikuntafysiologi ja fysiikkavalmentaja Petri Jalanko.
Valmennus sopii sinulle, joka kaipaat vielä pientä kestävyys- ja lihaskunnon kohotusta ennen tapahtumaa, mutta et tavoittele maailmanennätystä. Vielä.

Verkkovalmennuksen vaihtoehdot


Verkkovalmennuksen hinta on 39€. Valittavana on kaksi vaihtoehtoa

4 viikon ohjelma

  • Viimeisten viikkojen valmistautumisohjelma, kesto 4 viikkoa. Ohjelmalla ehdit totuttaa itsesi ExtremeRunin suoritukseen, ja löydät itsellesi sopivan juoksuvauhdin tapahtumaan. Vaikka harjoittelu olisikin jäänyt viime tippaan, kannattaa se silti aloittaa.

12 viikon ohjelma

  • 12 viikon valmennusohjelma, joka kehittää kestävyys- ja lihaskuntoasi seuraavalle tasolle, ja tuo helppoutta ExtremeRuniin. Hyvän mielen juoksutapahtuma – mikä ihana tekosyy päästä parempaan kuntoon.

Aloittaminen


ExtremeRunin valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä pääset keskustelemaan ja jakamaan treenikokemuksia muiden tapahtumaan osallistuvien kanssa, ja valmentaja vastaa ryhmässä treeniin liittyviin kysymyksiin joka viikko.
Jos kaipaat vielä pientä harjoittelusi terävöitymistä, niin älä enää odota. Tule mukaan verkkovalmennukseen yksin, kaverin kanssa tai vaikkapa työporukalla.
Kiinnostuitko? Seuraa ExtremeRunia Facebookissa.
Ensimmäinen valmennus alkaa 15.4!

Osta valmennus