Harjoittele oikein, saavuta enemmän!


Tarjoamme erinomaiset puitteet omatoimisen harjoittelun toteuttamiseen, sekä valmennuksia, joiden ytimessä ovat urheiluvalmennuksen metodit. Aloittelijoille takaamme turvallisen alun Starttikursseilla ja valmennusryhmissä kokeneetkin harjoittelijat lisäävät laatua omaan treeniinsä.

Newton Start alkaa 31.10!

Newton Start on tekniikkapainoitteinen valmennuskurssi.

Neljä viikkoa kestävän valmennuksen aikana teemme yhteensä kahdeksan ohjattua harjoitusta valmentajan johdolla. Starttivalmennuksen aikana kuntotasosi lähtee nousuun, mutta ennen kaikkea saat turvallisen alun omalle matkallesi kuntoilun pariin. Starttivalmennus on myös erinomainen tapa aloittaa CrossFit. Harjoitukset keskittyvät ensisijaisesti tekniikkaan, mutta tutustumme samalla laajasti kuntokeskusympäristössä toteutettaviin harjoitusmuotoihin.

Valmennus alkaa tiistaina 31.10 kello 20:00. Harjoitusajat ovat aina tiistaisin ja torstaisin kello 20:00-21:00. Hintaan kuuluu valmennuksen lisäksi kahden viikon treenit kurssin jälkeen!

Verkkokaupassa maksettava maksu on samalla ilmoittautuminen kurssille, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Hinta sisältää harjoitteluoikeuden Newtonilla koko valmennuksen ajan.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta harjoitteluun liittyen. Oma valmentajasi pitää huolen siitä, että asiat lähtevät liikkeelle ja pääset eteenpäin juuri sinulle sopivalla tavalla. Jos taas olet kokenut harjoittelija, pystyt viemään oman harjoittelusi ammattilaisen avulla aivan uudelle tasolle. Kenties parantamaan ennätystäsi?

Helpoin tapa tutustua tarjoamaamme henkilökohtaisen valmennuksen on valita neljä viikkoa kestävä valmennusjakso. Alussa valmentaja kartoittaa tilanteesi sekä laatii sinulle ohjelman. Seuraamme kehitystäsi yhdessä, ja varmistamme että silloin kun sinulla on mahdollisuus treenata, teet sen hyvin!

Jos olet kiinnostunut räätälöidystä valmennuksesta, ota yhteyttä:

Osta valmennus

Pienryhmien tehovalmennus

Pienryhmävalmennuksella tavoitteet todeksi! 

Pienryhmävalmennus on tarkoitettu 2-4 hengen ryhmille. Ryhmässä harjoittelevilla on samanlainen tavoite, esimerkiksi kokonaisvaltainen kuntotason parantaminen, kestävyyskunnon kehittäminen (tavoitteena 1/2 maraton tai maraton?) tai voimatasojen nostaminen uudelle tasolle. Valmennus aloitetaan kuntotestauksella, jonka jälkeen valmentaja ohjelmoi henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, ja vetää treenit pienryhmälle 1-2 kertaa viikossa. Lisätietoa pienryhmien tehovalmennuksesta Newtonin päävalmentajalta.

Omatoiminen harjoittelu

Keskuksestamme löytyy vapaapainoalueet levypainoharjoitteluun, nopeus- ja taitoharjoitteluun varattu alue, sekä välineet kestävyyskunnon harjoitteluun. Omatoiminen harjoittelu on avainkortilla mahdollista kello 6:00-23:00.

Jos sinulla on taukoa harjoittelusta, tai levypainoharjoittelu ei ole sinulle tuttua, suosittelemme osallistumista Starttikurssille tai henkilökohtaiseen starttivalmennukseen.

Newtonilla voi harjoitella toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä.

Verkkokauppa

Nuorten valmennusryhmä

Syksyllä 2017 alkaa valmennusryhmä 9-14 vuotiaille nuorille. Valmennusryhmässä nuoret harjoittelevat Newtonin päävalmentajan, Petri Jalangon (LitM) valmennuksessa. Treeneissä harjoittelemme sekä tangolla että oman kehonpainolla tehtäviä liikkeitä ja tutustumme esimerkiksi kahvakuulalla tehtäviin liikkeisiin. Opettelemme myös lihashuoltoa sekä teemme liikkuvuusharjoittelua.

Valmennusryhmässä nuori oppii turvallisesti oikeat tekniikat sekä taitoja, joista on hyötyä aikuisikään saakka. Valmennuksen pääpaino on hyvän tekniikan oppimisessa – valmennuksessa siis opetellaan treenaamaan oikein. Tavoitteenamme on opettaa nuorille riittävät taidot myös omatoimiseen kuntoharjoitteluun. Varmistamme, että nuori osaa harjoitella teknisesti oikein, jolloin harjoittelu on sekä kehittävää että turvallista. Näin nuori ei pelkästään kehity optimaalisesti, vaan välttää myös turhat loukkaantumiset. Huomioimme harjoittelussa myös lasten ja nuorten herkkyyskaudet, joten nuoren kunto kehittyy varmasti ikään sopivalla tavalla.

Valmennusryhmä sopii erinomaisesti kaiken tasoisille nuorille sekä eri lajien harrastajille, jotka kaipaavat päälajiinsa oheisharjoittelua. Valmennus tarjoaa taidoista riippumatta kaikille osallistujille mielekkäitä haasteita ja onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Golfarin fysiikkavalmennus

Golfarin fysiikkavalmennus ryhmä alkaa 5.10. Valmennus kestää kuusi kuukautta ja valmennustapaamiset ovat aina torstaisin kello 19:00.

“Paremman lihaskunnon ja liikkuvuuden seurauksena olen voinut muuttaa swingiä tehokkammaksi. Parempi lyöntiasento ja voimien lisääntyminen on lisännyt mailanpään nopeutta ja parantanut lyönnin osumatarkkutta” (Newtonin fysiikkavalmennuksen käynyt golfari)

Valmennuksen sisältö:

  • Kuntotestit alussa, 3kk jälkeen ja lopussa.
  • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen valmentajan kanssa pienryhmässä (yht. 24 tapaamista).
  • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
  • Harjoitusoikeus avainkortilla Newtonille klo 6:00-23:00 joka päivä.

Hinta: 799€
Valmennuksen toteutuksesta vastaa Newtonin päävalmentaja Petri Jalanko. Petri on liikuntafysiologi ja fysiikkavalmentaja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: , tai puh. 050 5999128

Laktaattitesti

Kynnystasojen testissä määritetään kestävyysharjoitteluun tarvittavat yksilölliset harjoitusalueet, eli oikea syke ja juoksunopeus. Testistä saatavan tiedon perusteella voit olla varma siitä, että vaikutat harjoituksella juuri niihin ominaisuuksiin kuin haluatkin. Testitulosten avulla myös sykemittarin käyttö saa aivan uuden merkityksen. Voit seurata tarkasti sykkeiden perusteella, että liikut oikealla tasolla. Samoin jos sykemittarista löytyy gps-ominaisuus niin pystyt varmistamaan oikean juoksuvauhdin, ja näin harjoittelusi muuttuu entistä tehokkaammaksi.

Newtonilla testi toteutetaan juoksumatolla vauhtiohjattuna juoksuna. Rasitusta lisätään nousujohteisesti testin aikana ja tietyin väliajoin testattavalta otetaan sormenpäästä verinäyte, josta analysoidaan laktaattipitoisuus. Testiaikaisen sykkeen, vauhdin ja laktaatin perusteella määritetään sykerajat ja kynnysvauhdit.

Testin voi ostaa suoraan Newtonin verkkokaupasta, testiajankohdan sopiminen onnistuu parhaiten joko sähköpostilla: , tai soittamalla: 050-5999128

Osta