Harjoittele oikein, saavuta enemmän!


Tarjoamme erinomaiset puitteet omatoimisen harjoittelun toteuttamiseen, sekä valmennuksia, joiden ytimessä ovat urheiluvalmennuksen metodit. Aloittelijoille takaamme turvallisen alun Starttikursseilla ja valmennusryhmissä kokeneetkin harjoittelijat lisäävät laatua omaan treeniinsä.

Newton Start alkaa 7.1!

Newton Start on tekniikkapainoitteinen valmennuskurssi.

Neljä viikkoa kestävän valmennuksen aikana teemme yhteensä kahdeksan ohjattua harjoitusta valmentajan johdolla. Starttivalmennuksen aikana kuntotasosi lähtee nousuun, mutta ennen kaikkea saat turvallisen alun omalle matkallesi kuntoilun pariin. Starttivalmennus on myös erinomainen tapa aloittaa CrossFit. Harjoitukset keskittyvät ensisijaisesti tekniikkaan, mutta tutustumme samalla laajasti kuntokeskusympäristössä toteutettaviin harjoitusmuotoihin.

Valmennus alkaa maanantaina 7.1 kello 20:00. Harjoitusajat ovat aina maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 20:00-21:00. Hintaan kuuluu valmennuksen lisäksi kahden viikon treenit kurssin jälkeen!

Verkkokaupassa maksettava maksu on samalla ilmoittautuminen kurssille, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Hinta sisältää harjoitteluoikeuden Newtonilla koko valmennuksen ajan.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta harjoitteluun liittyen. Oma valmentajasi pitää huolen siitä, että asiat lähtevät liikkeelle ja pääset eteenpäin juuri sinulle sopivalla tavalla. Jos taas olet kokenut harjoittelija, pystyt viemään oman harjoittelusi ammattilaisen avulla aivan uudelle tasolle. Kenties parantamaan ennätystäsi?

Helpoin tapa tutustua tarjoamaamme henkilökohtaisen valmennuksen on valita neljä viikkoa kestävä valmennusjakso. Alussa valmentaja kartoittaa tilanteesi sekä laatii sinulle ohjelman. Seuraamme kehitystäsi yhdessä, ja varmistamme että silloin kun sinulla on mahdollisuus treenata, teet sen hyvin!

Jos olet kiinnostunut räätälöidystä valmennuksesta, ota yhteyttä:

Osta valmennus

Pienryhmien tehovalmennus

Pienryhmävalmennuksella tavoitteet todeksi! 

Pienryhmävalmennus on tarkoitettu 2-4 hengen ryhmille. Ryhmässä harjoittelevilla on samanlainen tavoite, esimerkiksi kokonaisvaltainen kuntotason parantaminen, kestävyyskunnon kehittäminen (tavoitteena 1/2 maraton tai maraton?) tai voimatasojen nostaminen uudelle tasolle. Valmennus aloitetaan kuntotestauksella, jonka jälkeen valmentaja ohjelmoi henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, ja vetää treenit pienryhmälle 1-2 kertaa viikossa. Lisätietoa pienryhmien tehovalmennuksesta Newtonin päävalmentajalta.

Omatoiminen harjoittelu

Keskuksestamme löytyy vapaapainoalueet levypainoharjoitteluun, nopeus- ja taitoharjoitteluun varattu alue, sekä välineet kestävyyskunnon harjoitteluun. Omatoiminen harjoittelu on avainkortilla mahdollista kello 6:00-23:00.

Jos sinulla on taukoa harjoittelusta, tai levypainoharjoittelu ei ole sinulle tuttua, suosittelemme osallistumista Starttikurssille tai henkilökohtaiseen starttivalmennukseen.

Newtonilla voi harjoitella toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä.

Verkkokauppa

Nuorten valmennusryhmä

Valmennusryhmä on tarkoitettu 9-14-vuotiaille jo hieman kuntosaliharrastusta harrastaneille nuorille. Valmennuksessa nuori oppii turvallisesti oikeat tekniikat sekä taitoja, joista on hyötyä aikuisikään saakka. Valmennusryhmä sopii erinomaisesti jo Newtonilla valmennuksessa aikaisemmin olleille lapsille ja nuorille sekä eri lajien harrastajille, jotka kaipaavat päälajiinsa oheisharjoittelua.

 

Ryhmässä syvennämme aikaisemmin opittuja taitoja, opettelemme haastavampia painonnosto- ja kehonpainoliikkeitä ja vahvistamme tuki- ja keskivartalolihaksia. Varmistamme, että nuori osaa harjoitella teknisesti oikein, jolloin harjoittelu on sekä kehittävää että turvallista. Näin pystytään välttämään myös turhat loukkaantumiset. Takaamme, että harjoittelu on turvallista ja ennen kaikkea hauskaa!

Valmennusryhmä kokoontuu maanantaisin kello 16.30-17.30. Ensimmäinen tapaaminen on 7.1 ja viimeinen 6.5 Mukaan voi tulla missä vaiheessa vain. Koko kevään hinta 240€. Valmentajana toimii Petri Jalanko, LitM, Liikuntafysiologi.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Golffarin fysiikkavalmennus

Golffarin fysiikkavalmennus ryhmä alkaa 7.1.2019 Valmennus kestää kolme kuukautta ja valmennustapaamiset ovat aina maanantaisin kello 19:30.

“Paremman lihaskunnon ja liikkuvuuden seurauksena olen voinut muuttaa swingiä tehokkaammaksi. Parempi lyöntiasento ja voimien lisääntyminen on lisännyt mailanpään nopeutta ja parantanut lyönnin osumatarkkuutta” (Newtonin fysiikkavalmennuksen käynyt golffari)

Valmennuksen sisältö:

 • Kuntotestit alussa ja lopussa.
 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen (yht. 12 tapaamista).
 • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
 • Harjoitusoikeus avainkortilla Newtonille klo 6:00-23:00 joka päivä.

Hinta: 399€
Valmennuksen toteutuksesta vastaa Newtonin päävalmentaja Petri Jalanko. Petri on liikuntafysiologi ja fysiikkavalmentaja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: , tai puh. 050 5999128

Laktaattitesti

Laktaattitestillä mitataan pitkäaikaista aerobista kestävyyttä ja maksimaalista hapenottokykyä. Se tarkoittaa, että testeillä voidaan arvioida paitsi fyysistä suorituskykyä myös määritellä tarkasti kestävyysharjoittelun tehoalueet, joilla harjoittelua voidaan seurata ja optimoida.

Newtonilla testi toteutetaan Wattbiken sisäharjoittelupyörällä. Testiaikaisen sykkeen, tehon ja laktaatin perusteella määritetään sykerajat ja kynnystehot. Testin viimeisen minuutin maksimitehon perusteella arvioidaan testattavan maksimaalinen hapenottokyky. Lue lisää blogista: http://www.newtonfinland.fi/blogi/laktaattitesti-mita-miksi-miten/

Varaa aika testiin:

Osta

Master Golfin oma naisten ryhmä

Golffarin fysiikkavalmennus ryhmä alkaa 2.10.2018 Valmennus kestää kuusi kuukautta ja valmennustapaamiset ovat aina tiistaisin kello 18:30-19:30.

“Paremman lihaskunnon ja liikkuvuuden seurauksena olen voinut muuttaa swingiä tehokkaammaksi. Parempi lyöntiasento ja voimien lisääntyminen on lisännyt mailanpään nopeutta ja parantanut lyönnin osumatarkkuutta” (Newtonin fysiikkavalmennuksen käynyt golffari)

Valmennuksen sisältö:

 • Kuntotestit alussa, 3kk:n jälkeen ja lopussa.
 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen (yht. 24 tapaamista).
 • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
 • Harjoitusoikeus avainkortilla Newtonille klo 6:00-23:00 joka päivä.

Hinta: 799€
Valmennuksen toteutuksesta vastaa Newtonin päävalmentaja Petri Jalanko. Petri on liikuntafysiologi ja fysiikkavalmentaja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: , tai puh. 050 5999128

Voimaa ja kestävyyttä -pienryhmävalmennus

Haluatko lisää voimaa ja kestävyyttä? Tarvitsetko palautetta ruokavaliostasi? Kiinnostaako sinua oppia uusia harjoitusmenetelmiä?

Tämä valmennus on tarkoitettu kuntoilijoille, jotka haluavat saada lisää voimaa ja kestävyyttä, sekä oppia uusia tieteelliseen näyttöön perustuvia tapoja harjoitella. Fysiikkavalmennuksen lisäksi valmentajasi antaa sinulle myös tärkeitä ravinto-ohjeita, jotka tukevat harjoitteluasi ja painonhallintaa. Valmennus sopii erinomaisesti Newtonin starttikurssin jatkovalmennukseksi.

Konseptimme ytimessä ovat liikuntatieteelliseen tutkimukseen perustuvat ja huippu-urheilussa käytettävät menetelmät. Joskus on järkevämpää tehdä asioita eri tavalla, ja huomata että parempiin tuloksiin voi päästä jopa vähemmällä kuin aikaisemmin

Valmennuksessa saat:

 • 4 viikon välein päivitettävä harjoitusohjelma ja Fitbot-sovelluksen käyttöoikeus
 • Kuntotestit alussa ja lopussa
 • Ravintovalmennusohjeet ja Meallogger- sovelluksen käyttöoikeus kolmeksi viikoksi
 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen tiistaisin 17:30-18:30 (yht. 12 tapaamista)
 • Harjoitteluoikeus koko valmennuksen ajan Newtonilla, joka päivä klo 6-23.


Hinta: 158€/kk (jäsenhinta 90€/kk)
Kesto: 8.1-26.3.2018
Valmentaja: Petri Jalanko, LitM, liikuntafysiologi

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 5.1 mennessä: 
Ryhmään otetaan maksimissaan 8 osallistujaa!

Aikuisten painonnostovalmennus

Aikuisten painonnostovalmennus on tarkoitettu aloittelijoille tai jo hieman painonnostoa harrastaneille nostajille. Tässä valmennuksessa opit tempauksen ja työnnön alkeet, sekä saat lisää voimaa, nopeutta ja liikkuvuutta. Valmennuksessa keskitymme pääliikkeiden tekniikoiden lisäksi liikkuvuuden ja painonnostossa vaadittavien tukilihasten kehittämiseen.

12 viikkoa kestävään valmennukseen kuuluu:

 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen maanantaisin klo 18:30-19:30 (yht. 12 tapaamista)
 • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
 • TrueCoach- sovelluksen käyttöoikeus
 • Salin käyttöoikeus joka päivä klo 6:00-23:00

Hinta: 158€/kk, kesto: 7.1-25.3.2019

Valmentaja: Petri Jalanko, LitM, liikuntafysiologi

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 3.1.2019 mennessä:

Ryhmään otetaan maksimissaan 10 osallistujaa! Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia vähintään neljä.