Harjoittele oikein, saavuta enemmän!


Tarjoamme erinomaiset puitteet omatoimisen harjoittelun toteuttamiseen, sekä valmennuksia, joiden ytimessä ovat urheiluvalmennuksen metodit. Aloittelijoille takaamme turvallisen alun Starttikursseilla ja valmennusryhmissä kokeneetkin harjoittelijat lisäävät laatua omaan treeniinsä.

CrossFit On Ramp intensiivikurssi 6.1 ja 7.1.2018!

Kolme päivää kestävän kurssin aikana teemme yhteensä 4h yhteisharjoituksia valmentajan johdolla. Harjoitusten pääpaino on painonnostoliikkeiden ja muiden CrossFit harjoittelussa käytettävien liikkeiden tekniikan opettelussa. Teemme tekniikkaharjoittelun lisäksi myös käytännön harjoituksen jokaisella tapaamisella.

Ryhmään otetaan maksimissaan 14 osallistujaa, joten osallistujat saavat runsaasti henkilökohtaista ohjausta kurssin aikana.

Verkkokaupassa maksettava maksu on samalla ilmoittautuminen kurssille, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Hinta sisältää intensiivikurssin lisäksi harjoitteluoikeuden Newtonilla sekä täysjäsenyyden tammikuulle.
 

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Newton Start alkaa 30.1!

Newton Start on tekniikkapainoitteinen valmennuskurssi.

Neljä viikkoa kestävän valmennuksen aikana teemme yhteensä kahdeksan ohjattua harjoitusta valmentajan johdolla. Starttivalmennuksen aikana kuntotasosi lähtee nousuun, mutta ennen kaikkea saat turvallisen alun omalle matkallesi kuntoilun pariin. Starttivalmennus on myös erinomainen tapa aloittaa CrossFit. Harjoitukset keskittyvät ensisijaisesti tekniikkaan, mutta tutustumme samalla laajasti kuntokeskusympäristössä toteutettaviin harjoitusmuotoihin.

Valmennus alkaa tiistaina 30.1 kello 20:00. Harjoitusajat ovat aina tiistaisin ja torstaisin kello 20:00-21:00. Hintaan kuuluu valmennuksen lisäksi kahden viikon treenit kurssin jälkeen!

Verkkokaupassa maksettava maksu on samalla ilmoittautuminen kurssille, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Hinta sisältää harjoitteluoikeuden Newtonilla koko valmennuksen ajan.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta harjoitteluun liittyen. Oma valmentajasi pitää huolen siitä, että asiat lähtevät liikkeelle ja pääset eteenpäin juuri sinulle sopivalla tavalla. Jos taas olet kokenut harjoittelija, pystyt viemään oman harjoittelusi ammattilaisen avulla aivan uudelle tasolle. Kenties parantamaan ennätystäsi?

Helpoin tapa tutustua tarjoamaamme henkilökohtaisen valmennuksen on valita neljä viikkoa kestävä valmennusjakso. Alussa valmentaja kartoittaa tilanteesi sekä laatii sinulle ohjelman. Seuraamme kehitystäsi yhdessä, ja varmistamme että silloin kun sinulla on mahdollisuus treenata, teet sen hyvin!

Jos olet kiinnostunut räätälöidystä valmennuksesta, ota yhteyttä:

Osta valmennus

Pienryhmien tehovalmennus

Pienryhmävalmennuksella tavoitteet todeksi! 

Pienryhmävalmennus on tarkoitettu 2-4 hengen ryhmille. Ryhmässä harjoittelevilla on samanlainen tavoite, esimerkiksi kokonaisvaltainen kuntotason parantaminen, kestävyyskunnon kehittäminen (tavoitteena 1/2 maraton tai maraton?) tai voimatasojen nostaminen uudelle tasolle. Valmennus aloitetaan kuntotestauksella, jonka jälkeen valmentaja ohjelmoi henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, ja vetää treenit pienryhmälle 1-2 kertaa viikossa. Lisätietoa pienryhmien tehovalmennuksesta Newtonin päävalmentajalta.

Omatoiminen harjoittelu

Keskuksestamme löytyy vapaapainoalueet levypainoharjoitteluun, nopeus- ja taitoharjoitteluun varattu alue, sekä välineet kestävyyskunnon harjoitteluun. Omatoiminen harjoittelu on avainkortilla mahdollista kello 6:00-23:00.

Jos sinulla on taukoa harjoittelusta, tai levypainoharjoittelu ei ole sinulle tuttua, suosittelemme osallistumista Starttikurssille tai henkilökohtaiseen starttivalmennukseen.

Newtonilla voi harjoitella toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä.

Verkkokauppa

Nuorten valmennusryhmä

Valmennusryhmä on tarkoitettu 9-14-vuotiaille nuorille. Valmennuksessa nuori oppii turvallisesti oikeat tekniikat sekä taitoja, joista on hyötyä aikuisikään saakka. Valmennusryhmä sopii erinomaisesti jo valmennuksessa olleille lapsille ja nuorille, vasta-alkajille, sekä eri lajien harrastajille, jotka kaipaavat päälajiinsa oheisharjoittelua.

Kevätkauden painopistealue on painonnostoharjoittelu, jossa syvennämme aikaisemmin opittuja taitoja, ja vahvistamme tuki- ja keskivartalolihaksia. Varmistamme, että nuori osaa harjoitella teknisesti oikein, jolloin harjoittelu on sekä kehittävää että turvallista. Näin pystytään välttämään myös turhat loukkaantumiset. Treeneissä harjoitellaan niin tangolla kuin oman kehonpainolla tehtäviä liikkeitä sekä lihashuoltoa ja liikkuvuutta. Takaamme, että harjoittelu on turvallista ja ennen kaikkea hauskaa!

Valmennusryhmä kokoontuu torstaisin kello 16.00-17.00. Ensimmäinen tapaaminen on 11.1 ja viimeinen 17.5. Mukaan voi tulla missä vaiheessa vain.
 

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Golffarin fysiikkavalmennus

Golffarin fysiikkavalmennus ryhmä alkaa 15.1.2018 Valmennus kestää kolme kuukautta ja valmennustapaamiset ovat aina maanantaisin kello 18:00.

“Paremman lihaskunnon ja liikkuvuuden seurauksena olen voinut muuttaa swingiä tehokkaammaksi. Parempi lyöntiasento ja voimien lisääntyminen on lisännyt mailanpään nopeutta ja parantanut lyönnin osumatarkkuutta” (Newtonin fysiikkavalmennuksen käynyt golfari)

Valmennuksen sisältö:

 • Kuntotestit alussa ja lopussa.
 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen valmentajan kanssa pienryhmässä (yht. 12 tapaamista).
 • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
 • Harjoitusoikeus avainkortilla Newtonille klo 6:00-23:00 joka päivä.

Hinta: 399€
Valmennuksen toteutuksesta vastaa Newtonin päävalmentaja Petri Jalanko. Petri on liikuntafysiologi ja fysiikkavalmentaja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: , tai puh. 050 5999128

Laktaattitesti

Kynnystasojen testissä määritetään kestävyysharjoitteluun tarvittavat yksilölliset harjoitusalueet, eli oikea syke ja juoksunopeus. Testistä saatavan tiedon perusteella voit olla varma siitä, että vaikutat harjoituksella juuri niihin ominaisuuksiin kuin haluatkin. Testitulosten avulla myös sykemittarin käyttö saa aivan uuden merkityksen. Voit seurata tarkasti sykkeiden perusteella, että liikut oikealla tasolla. Samoin jos sykemittarista löytyy gps-ominaisuus niin pystyt varmistamaan oikean juoksuvauhdin, ja näin harjoittelusi muuttuu entistä tehokkaammaksi.

Newtonilla testi toteutetaan juoksumatolla vauhtiohjattuna juoksuna. Rasitusta lisätään nousujohteisesti testin aikana ja tietyin väliajoin testattavalta otetaan sormenpäästä verinäyte, josta analysoidaan laktaattipitoisuus. Testiaikaisen sykkeen, vauhdin ja laktaatin perusteella määritetään sykerajat ja kynnysvauhdit.

Testin voi ostaa suoraan Newtonin verkkokaupasta, testiajankohdan sopiminen onnistuu parhaiten joko sähköpostilla: , tai soittamalla: 050-5999128

Osta

Tenniksen fysiikkavalmennus

Tenniksen pelaaminen edellyttää hyvää kuntoa. Tiesitkö, että heikko kunto saattaa heikentää tutkimusten mukaan lyöntiesi tarkkuutta jopa 80%? Tämän lisäksi pelkkä tenniksen pelaaminen aiheuttaa lihasepätasapainoa, mikä saattaa johtaa erinäisiin vammoihin. Järkevästi suunniteltu fysiikkaharjoittelu auttaa jokaista pelaajaa nostamaan pelinsä uudelle tasolle, sekä pitää pelaajan terveenä ja pelikentillä pelaamassa.
Valmennuskeskus Newton tarjoaa tenniksen pelaajille suunniteltua kuntovalmennusta, joka parantaa suorituskykyä, ja ennaltaehkäisee loukkaantumisia. Montako pallorallia sinä voittaisit, jos olisit paremmassa kunnossa kuin pelikaverisi?
Valmennusohjelman suunnittelusta vastaa Newtonin päävalmentaja Petri Jalanko (LitM, liikuntafysiologi)

Valmennus alkaa keskiviikkona 10.1 kello 17:00-18:00.

Valmennuksen sisältö:

 • Kuntotestit alussa ja lopussa
 • Yksi viikottainen valmennustapaaminen keskiviikkoisin valmentajan kanssa pienryhmässä (yht. 12 tapaamista)
 • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
 • Harjoitteluoikeus avainkortilla Newtonille klo 6:00-23:00 joka päivä.

Hinta 399€

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: tai 0505999128

Rasvanpolton tehovalmennus

Rasvanpolton tehovalmennuksessa on tarjolla tiukka paketti tietoa siitä mitä tieteellinen näyttö kertoo ravitsemuksesta. Valmennuksen runkona toimii rasvanpolttoon tähtäävää ruokavalio, valmentajan tuki ravitsemustottumusten terävöittämiseen, sekä samaa tavoitetta kohti kulkeva ryhmä, joka jakaa kokemuksen ja opit kanssasi. 12 viikkoa kestävän valmennusohjelman aikana energiatasot nousevat, ja muutos kehossa näkyy myös ulospäin. Teemme yhdessä myös treenejä.

Aikataulu
To 11.1 klo 17-18 luento "Liikuntaravitsemuksen kivijalka", MealLoggerin käyttöönotto ja alkumittaukset.
To 25.1 klo 17-18 Teematapaaminen ja treenit
To 8.2 klo 17-18 Teematapaaminen ja treenit
To 22.2 klo 17-18 Teematapaaminen ja välimittaukset
To 8.3 klo 17-18 Teematapaaminen ja treenit
To 22.3 klo 17-18 Teematapaaminen ja loppumittaukse

Osta valmennus

Golffarin fysiikkavalmennus - naisten oma ryhmä

Golffarin fysiikkavalmennus ryhmä alkaa 10.1.2018 Valmennus kestää kolme kuukautta ja valmennustapaamiset ovat aina keskiviikkoisin kello 18:00-19:00.

“Paremman lihaskunnon ja liikkuvuuden seurauksena olen voinut muuttaa swingiä tehokkaammaksi. Parempi lyöntiasento ja voimien lisääntyminen on lisännyt mailanpään nopeutta ja parantanut lyönnin osumatarkkuutta” (Newtonin fysiikkavalmennuksen käynyt golfari)

Valmennuksen sisältö:

 • Kuntotestit alussa ja lopussa.
 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen valmentajan kanssa pienryhmässä (yht. 12 tapaamista).
 • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
 • Harjoitusoikeus avainkortilla Newtonille klo 6:00-23:00 joka päivä.

Hinta: 399€
Valmennuksen toteutuksesta vastaa Newtonin päävalmentaja Petri Jalanko. Petri on liikuntafysiologi ja fysiikkavalmentaja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: , tai puh. 050 5999128