Harjoittele oikein, saavuta enemmän!


Tarjoamme erinomaiset puitteet omatoimisen harjoittelun toteuttamiseen, sekä valmennuksia, joiden ytimessä ovat urheiluvalmennuksen metodit. Aloittelijoille takaamme turvallisen alun Starttikursseilla ja valmennusryhmissä kokeneetkin harjoittelijat lisäävät laatua omaan treeniinsä.

Newton Start alkaa 13.8!

Newton Start on tekniikkapainoitteinen valmennuskurssi.

Neljä viikkoa kestävän valmennuksen aikana teemme yhteensä kahdeksan ohjattua harjoitusta valmentajan johdolla. Starttivalmennuksen aikana kuntotasosi lähtee nousuun, mutta ennen kaikkea saat turvallisen alun omalle matkallesi kuntoilun pariin. Starttivalmennus on myös erinomainen tapa aloittaa CrossFit. Harjoitukset keskittyvät ensisijaisesti tekniikkaan, mutta tutustumme samalla laajasti kuntokeskusympäristössä toteutettaviin harjoitusmuotoihin.

Valmennus alkaa maanantaina 13.8 kello 20:00. Harjoitusajat ovat aina maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 20:00-21:00. Hintaan kuuluu valmennuksen lisäksi kahden viikon treenit kurssin jälkeen!

Verkkokaupassa maksettava maksu on samalla ilmoittautuminen kurssille, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Hinta sisältää harjoitteluoikeuden Newtonilla koko valmennuksen ajan.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta harjoitteluun liittyen. Oma valmentajasi pitää huolen siitä, että asiat lähtevät liikkeelle ja pääset eteenpäin juuri sinulle sopivalla tavalla. Jos taas olet kokenut harjoittelija, pystyt viemään oman harjoittelusi ammattilaisen avulla aivan uudelle tasolle. Kenties parantamaan ennätystäsi?

Helpoin tapa tutustua tarjoamaamme henkilökohtaisen valmennuksen on valita neljä viikkoa kestävä valmennusjakso. Alussa valmentaja kartoittaa tilanteesi sekä laatii sinulle ohjelman. Seuraamme kehitystäsi yhdessä, ja varmistamme että silloin kun sinulla on mahdollisuus treenata, teet sen hyvin!

Jos olet kiinnostunut räätälöidystä valmennuksesta, ota yhteyttä:

Osta valmennus

Pienryhmien tehovalmennus

Pienryhmävalmennuksella tavoitteet todeksi! 

Pienryhmävalmennus on tarkoitettu 2-4 hengen ryhmille. Ryhmässä harjoittelevilla on samanlainen tavoite, esimerkiksi kokonaisvaltainen kuntotason parantaminen, kestävyyskunnon kehittäminen (tavoitteena 1/2 maraton tai maraton?) tai voimatasojen nostaminen uudelle tasolle. Valmennus aloitetaan kuntotestauksella, jonka jälkeen valmentaja ohjelmoi henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, ja vetää treenit pienryhmälle 1-2 kertaa viikossa. Lisätietoa pienryhmien tehovalmennuksesta Newtonin päävalmentajalta.

Omatoiminen harjoittelu

Keskuksestamme löytyy vapaapainoalueet levypainoharjoitteluun, nopeus- ja taitoharjoitteluun varattu alue, sekä välineet kestävyyskunnon harjoitteluun. Omatoiminen harjoittelu on avainkortilla mahdollista kello 6:00-23:00.

Jos sinulla on taukoa harjoittelusta, tai levypainoharjoittelu ei ole sinulle tuttua, suosittelemme osallistumista Starttikurssille tai henkilökohtaiseen starttivalmennukseen.

Newtonilla voi harjoitella toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä.

Verkkokauppa

Nuorten valmennusryhmä - edistyneet

Valmennusryhmä on tarkoitettu 9-14-vuotiaille jo hieman kuntosaliharrastusta harrastaneille nuorille. Valmennuksessa nuori oppii turvallisesti oikeat tekniikat sekä taitoja, joista on hyötyä aikuisikään saakka. Valmennusryhmä sopii erinomaisesti jo Newtonilla valmennuksessa aikaisemmin olleille lapsille ja nuorille sekä eri lajien harrastajille, jotka kaipaavat päälajiinsa oheisharjoittelua.

 

Edistyneiden ryhmässä syvennämme aikaisemmin opittuja taitoja, opettelemme haastavampia painonnosto- ja kehonpainoliikkeitä ja vahvistamme tuki- ja keskivartalolihaksia. Varmistamme, että nuori osaa harjoitella teknisesti oikein, jolloin harjoittelu on sekä kehittävää että turvallista. Näin pystytään välttämään myös turhat loukkaantumiset. Takaamme, että harjoittelu on turvallista ja ennen kaikkea hauskaa!

Valmennusryhmä kokoontuu maanantaisin kello 16.30-17.30. Ensimmäinen tapaaminen on 20.8 ja viimeinen 10.12. Mukaan voi tulla missä vaiheessa vain. Koko syksyn hinta 240€. Valmentajana toimii Petri Jalanko, LitM, Liikuntafysiologi.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Nuorten valmennusryhmä - vasta-alkajat

Valmennuskeskus Newton aloittaa oman treeniryhmän 9-14 vuotiaille kuntosaliharjoittelua vasta aloitteleville lapsille ja nuorille. Treeniryhmässä nuoret harjoittelevat Newtonin päävalmentajan, Petri Jalangon (LitM) valmennuksessa sekä tangolla että oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä ja tutustuvat esimerkiksi kahvakuulalla tehtäviin liikkeisiin. Opettelemme myös lihashuoltoa sekä teemme liikkuvuusharjoittelua.    

 

Treeniryhmässä nuori oppii turvallisesti oikeat tekniikat sekä taitoja, joista on hyötyä aikuisikään saakka. Valmennuksen pääpaino on hyvän tekniikan oppimisessa – valmennuksessa siis opetellaan treenaamaan oikein. Tavoitteenamme on opettaa nuorille riittävät taidot myös omatoimiseen kuntoharjoitteluun. Varmistamme, että nuori osaa harjoitella teknisesti oikein, jolloin harjoittelu on sekä kehittävää että turvallista. Näin nuori ei pelkästään kehity optimaalisesti, vaan välttää myös turhat loukkaantumiset. Huomioimme harjoittelussa myös lasten ja nuorten herkkyyskaudet, joten nuoren kunto kehittyy varmasti ikään sopivalla tavalla.

 

Treeniryhmä sopii erinomaisesti vasta-alkajille. Valmennus tarjoaa osallistujille mielekkäitä haasteita ja onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa. Valmennus alkaa 21.8 ja kokoontuu tiistaisin kello 16.30-17:30. Syyskausi päättyy 11.12. Koko syyskauden valmennuksen hinta on 240€.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Golffarin fysiikkavalmennus

Golffarin fysiikkavalmennus ryhmä alkaa 15.1.2018 Valmennus kestää kolme kuukautta ja valmennustapaamiset ovat aina maanantaisin kello 18:00.

“Paremman lihaskunnon ja liikkuvuuden seurauksena olen voinut muuttaa swingiä tehokkaammaksi. Parempi lyöntiasento ja voimien lisääntyminen on lisännyt mailanpään nopeutta ja parantanut lyönnin osumatarkkuutta” (Newtonin fysiikkavalmennuksen käynyt golfari)

Valmennuksen sisältö:

 • Kuntotestit alussa ja lopussa.
 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen valmentajan kanssa pienryhmässä (yht. 12 tapaamista).
 • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
 • Harjoitusoikeus avainkortilla Newtonille klo 6:00-23:00 joka päivä.

Hinta: 399€
Valmennuksen toteutuksesta vastaa Newtonin päävalmentaja Petri Jalanko. Petri on liikuntafysiologi ja fysiikkavalmentaja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: , tai puh. 050 5999128

Laktaattitesti

Kynnystasojen testissä määritetään kestävyysharjoitteluun tarvittavat yksilölliset harjoitusalueet, eli oikea syke ja juoksunopeus. Testistä saatavan tiedon perusteella voit olla varma siitä, että vaikutat harjoituksella juuri niihin ominaisuuksiin kuin haluatkin. Testitulosten avulla myös sykemittarin käyttö saa aivan uuden merkityksen. Voit seurata tarkasti sykkeiden perusteella, että liikut oikealla tasolla. Samoin jos sykemittarista löytyy gps-ominaisuus niin pystyt varmistamaan oikean juoksuvauhdin, ja näin harjoittelusi muuttuu entistä tehokkaammaksi.

Newtonilla testi toteutetaan juoksumatolla vauhtiohjattuna juoksuna. Rasitusta lisätään nousujohteisesti testin aikana ja tietyin väliajoin testattavalta otetaan sormenpäästä verinäyte, josta analysoidaan laktaattipitoisuus. Testiaikaisen sykkeen, vauhdin ja laktaatin perusteella määritetään sykerajat ja kynnysvauhdit.

Testin voi ostaa suoraan Newtonin verkkokaupasta, testiajankohdan sopiminen onnistuu parhaiten joko sähköpostilla: , tai soittamalla: 050-5999128

Osta

Rasvanpolton tehovalmennus

Rasvanpolton tehovalmennuksessa on tarjolla tiukka paketti tietoa siitä mitä tieteellinen näyttö kertoo ravitsemuksesta. Valmennuksen runkona toimii rasvanpolttoon tähtäävää ruokavalio, valmentajan tuki ravitsemustottumusten terävöittämiseen, sekä samaa tavoitetta kohti kulkeva ryhmä, joka jakaa kokemuksen ja opit kanssasi. 12 viikkoa kestävän valmennusohjelman aikana energiatasot nousevat, ja muutos kehossa näkyy myös ulospäin. Teemme yhdessä myös treenejä.

Aikataulu
To 11.1 klo 17-18 luento "Liikuntaravitsemuksen kivijalka", MealLoggerin käyttöönotto ja alkumittaukset.
To 25.1 klo 17-18 Teematapaaminen ja treenit
To 8.2 klo 17-18 Teematapaaminen ja treenit
To 22.2 klo 17-18 Teematapaaminen ja välimittaukset
To 8.3 klo 17-18 Teematapaaminen ja treenit
To 22.3 klo 17-18 Teematapaaminen ja loppumittaukset

Osta valmennus

Golffarin fysiikkavalmennus - naisten oma ryhmä

Golffarin fysiikkavalmennus ryhmä alkaa 10.1.2018 Valmennus kestää kolme kuukautta ja valmennustapaamiset ovat aina keskiviikkoisin kello 18:00-19:00.

“Paremman lihaskunnon ja liikkuvuuden seurauksena olen voinut muuttaa swingiä tehokkaammaksi. Parempi lyöntiasento ja voimien lisääntyminen on lisännyt mailanpään nopeutta ja parantanut lyönnin osumatarkkuutta” (Newtonin fysiikkavalmennuksen käynyt golfari)

Valmennuksen sisältö:

 • Kuntotestit alussa ja lopussa.
 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen valmentajan kanssa pienryhmässä (yht. 12 tapaamista).
 • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
 • Harjoitusoikeus avainkortilla Newtonille klo 6:00-23:00 joka päivä.

Hinta: 399€
Valmennuksen toteutuksesta vastaa Newtonin päävalmentaja Petri Jalanko. Petri on liikuntafysiologi ja fysiikkavalmentaja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: , tai puh. 050 5999128

Voimaa ja kestävyyttä -pienryhmävalmennus

Haluatko lisää voimaa ja kestävyyttä? Tarvitsetko palautetta ruokavaliostasi? Kiinnostaako sinua oppia uusia harjoitusmenetelmiä?

Tämä valmennus on tarkoitettu kuntoilijoille, jotka haluavat saada lisää voimaa ja kestävyyttä, sekä oppia uusia tieteelliseen näyttöön perustuvia tapoja harjoitella. Fysiikkavalmennuksen lisäksi valmentajasi antaa sinulle myös tärkeitä ravinto-ohjeita, jotka tukevat harjoitteluasi ja painonhallintaa. Valmennus sopii erinomaisesti Newtonin starttikurssin jatkovalmennukseksi.

Konseptimme ytimessä ovat liikuntatieteelliseen tutkimukseen perustuvat ja huippu-urheilussa käytettävät menetelmät. Joskus on järkevämpää tehdä asioita eri tavalla, ja huomata että parempiin tuloksiin voi päästä jopa vähemmällä kuin aikaisemmin

Valmennuksessa saat:

 • 4 viikon välein päivitettävä harjoitusohjelma ja Fitbot-sovelluksen käyttöoikeus
 • Kuntotestit alussa ja lopussa
 • Ravintovalmennusohjeet ja Meallogger- sovelluksen käyttöoikeus kolmeksi viikoksi
 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen tiistaisin 17.30-18.30 ryhmässä valmentajan kanssa (yht. 12 tapaamista)
 • Harjoitteluoikeus koko valmennuksen ajan Newtonilla, joka päivä klo 6-23.


Hinta: 158€/kk (jäsenhinta 90€/kk)
Kesto: 21.8.-6.11.2018
Valmentaja: Petri Jalanko, LitM, liikuntafysiologi

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 18.8 mennessä: 
Ryhmään otetaan maksimissaan 8 osallistujaa!

Aikuisten painonnostovalmennus

Aikuisten painonnostovalmennus on tarkoitettu aloittelijoille tai jo hieman painonnostoa harrastaneille nostajille. Tässä valmennuksessa opit tempauksen ja työnnön alkeet, sekä saat lisää voimaa, nopeutta ja liikkuvuutta. Valmennuksessa keskitymme pääliikkeiden tekniikoiden lisäksi liikkuvuuden ja painonnostossa vaadittavien tukilihasten kehittämiseen.

12 viikkoa kestävään valmennukseen kuuluu:

 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen maanantaisin 18.30-19.30 valmentajan kanssa ryhmässä (yht. 12 tapaamista)
 • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
 • Fitbot- sovelluksen käyttöoikeus
 • Salin käyttöoikeus joka päivä klo 6:00-23:00

Hinta: 158€/kk, kesto: 20.8.-5.11.2018

Valmentaja: Petri Jalanko, LitM, liikuntafysiologi

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 18.8 mennessä:

Ryhmään otetaan maksimissaan 10 osallistujaa! Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on neljä tai enemmän.

Pienryhmävalmennus

Kaipaako harjoittelusi uutta kipinää? Motivoiko kannustava ja positiivinen ryhmä sinua liikkumaan?

Valmennuskeskus Newtonilla alkaa 21.8 pienryhmävalmennus, johon otetaan mukaan 2-4 henkilöä, joiden tavoitteena on parantaa monipuolisesti lihaskuntoa ja kestävyyttä, sekä saada lisää energiaa arkeen.

Konseptimme ytimessä ovat liikuntatieteelliseen tutkimukseen perustuvat ja huippu-urheilussa käytettävät menetelmät. Valmentajan rakentama ohjelma tuo harjoitteluusi systemaattisuutta, selkeän rakenteen ja jokaiselle harjoitukselle tarkoituksen.

24 viikkoa kestävään pienryhmävalmennukseen kuuluu:

 • Kuntotestit alussa ja lopussa
 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen tiistaisin 18.30-19.30 valmentajan kanssa pienryhmässä (yht. 24 tapaamista)
 • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
 • Fitbot -sovelluksen käyttöoikeus
 • Ravintovalmennusohjeet ja Meallogger- sovelluksen käyttöoikeus kolmeksi viikoksi
 • Harjoitteluoikeus avainkortilla Newtonille klo 6:00-23:00 joka päivä.

Hinta: 189e/hlö/kk

Kesto: 21.8.2018 - 29.1.2019

Valmentaja: Petri Jalanko, LitM, Liikuntafysiologi

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 18.8 mennessä: . Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintää kaksi.