top of page
gradient-beige.png

Newton Blogi

CrossFit on ollut vielä monipuolisempaa mitä odotin!

Päivitetty: 18. lokak. 2023

Mikä sai sinut hakeutumaan starttikurssille? Miten päädyit juuri meille?


Olin jo pitkään halunnut kokeilla CrossFittiä. Lopullisen sysäyksen ilmoittautua starttikurssille sain työkaveriltani, joka on harrastanut lajia jo muutaman vuoden ja kannusti kokeilemaan. CrossFit Nuijala toimii itselleni sijainnin puolesta erittäin hyvin, ja lisäksi paikka vaikutti helposti lähestyttävältä ja maanläheiseltä, sellaiselta johon aloittelijan olisi helppo tulla matalalla kynnyksellä.


Mitä pidit starttikurssista? Millaiset valmiudet koet saaneesi kurssilta CrossFit-harjoittelun aloittamiseen?


Starttikurssilla oli tosi kiva fiilis ja mukava ilmapiiri! Treenit oli suunniteltu siten, että niihin oli helppo lähteä mukaan omaan tahtiin ja valmentajalta sai paljon hyviä neuvoja. Koen, että kurssi toimi hyvänä ensikosketuksena CrossFit-harjoitteluun ja sen jälkeen oli helppo lähteä tunneille mukaan. Kurssin myötä tiesi jo vähän mitä oli menossa tekemään ja pystyi aloittamaan harjoittelun turvallisesti. Starttikurssi myös viimeistään vakuutti minut siitä, että CrossFitiä voi harrastaa oikeastaan kuka vaan.
Onko CrossFit-harjoittelu vastannut odotuksia? Onko jokin asia yllättänyt?


Harjoittelu on vastannut odotuksia tai ehkä jopa ylittänyt ne. Tiesin CrossFitin olevan monipuolista treeniä, mutta se on ollut jopa vielä monipuolisempaa mitä odotin. Harjoitteluun ei todellakaan ehdi tylsistyä. Olin jo osannut odottaa, että CrossFit Nuijalassa on kiva ja kannustava ilmapiiri, mutta silti hieman yllätyin siitä, miten mukava ja iloinen meininki tunneilla oikeasti onkaan. On myös ollut kiva huomata kehitystä omassa tekemisessä aika nopeastikin.


Millaiset terveiset lähettäisit sellaisille, jotka epäröivät lajin aloittamista?


Kannustan kaikkia lajia pohtivia ehdottomasti kokeilemaan! CrossFitistä saa itselleen monipuolisen harrastuksen, jossa pääsee jatkuvasti haastamaan itseään ja kehittymään. CrossFit Nuijalan porukkaan oli helppo aloittelijankin sujahtaa mukaan!


- Carita Kulmala

Comentarios


bottom of page