top of page
gradient-beige.png

Newton Blogi

CrossFitin myötä harjoitteluni on monipuolistunut valtavasti


Seuraavaksi meidän asiakkaista esittelyvuorossa on Valtteri Murto. Valtteri on harrastanut meillä CrossFitiä jo kolmen vuoden ajan. Tässä blogissa hän kertoo kuntoilutaustastaan ja miten päätyi Newtonille treenaamaan.


------


Millainen kuntoilutausta sinulla on?


Olen pelannut jalkapalloa yhtäjaksoisesti jo 33 kautta. Nuorempana lajikirjoon sisältyivät lyhyesti myös käsipallo, itsepuolustuslajit ja telinevoimistelu. Säännöllinen kuntosalilla käynti sai alkunsa opiskeluaikana ja johti puolitavoitteelliseen voimanostoharjoitteluun.


Mitkä ovat pääharrastusmuotosi tällä hetkellä?


Urheilupuolella jalkapallo 35+-ikäluokissa, ja lisäksi lenkkeily ja pyöräily, kun maalivahtina tulevilta kolhuilta vain kykenen. Lisäksi harrastan aktiivisesti musiikkia, mm kuorolaulua.


Miksi päätit aloittaa CrossFit-harjoittelun? Ja miksi juuri Newtonilla?


Halusin vaihtelua ajoittain yksitoikkoiseksi käyneeseen kuntosaliharjoitteluun. Lisäksi olen jalkapallossa tykästynyt ryhmässä treenaamiseen ja siihen että valmentaja kannustaa parempiin suorituksiin. Newton on lähellä asuinpaikkaani ja ratkaiseva tekijä salivalintaan olivat ohjatut päivätunnit, jotka sopivat mainiosti työaikatauluihini.Millaisia muutoksia olet huomannut CrossFit -harjoittelun myötä?


Harjoitteluni on monipuolistunut valtavasti. Lisäksi lajin mukanaan tuoma yleissivistys erilaisista painojen kanssa tai ilman tehtävistä liikkeistä on mahdollistanut tehokkaan treenaamisen mm työmatkoilla.


Mistä pidät erityisesti Newtonilla?


Tunneilla ja salilla on hyvä ja kannustava henki joka ottaa huomioon kaikki osallistujat lähtötasosta riippumatta. Koutseilta löytyy tukea ja tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä, mikäli jokin liike ei juuri sillä hetkellä jostain syystä onnistuisikaan.


-Valtteri Murto


-----


Kiitos Valtteri! Ja tsemppiä päivätunneille!


Comments


bottom of page