top of page
gradient-beige.png

Newton Blogi

Ennen CrossFitiä minulla oli usein selkä kipeä. Keskivartalon ja lihasvoiman kehittyessä, tämä ongelma katosi.

Päivitetty: 18. maalisk.

Millainen kuntoilutausta sinulla on?

  • Harrastin koko lapsuuden ja nuoruuden tanssia viisi kertaa viikossa noin 20 vuoden ajan. Tanssin balettia, nykytanssia ja jazzia. Opinnot ja työt veivät sen verran aikaa, että tanssi vaihtui kuntosaliharjoitteluun. Olen aina liikkunut todella monipuolisesti ja tykkään kokeilla erilaisia lajeja. Tällä hetkellä harrastan epäsäännöllisen säännöllisesti CrossFitin ohella juoksua, tennistä, lumilautailua ja hiihtoa.

 

Mitkä ovat pääharrastusmuotosi tällä hetkellä?

  • Pääharrastusmuoto tällä hetkellä on CrossFit. Newtonilla pyrin käymään 5 kertaa viikossa, aamutreenit sekä arkena että viikonloppuisin.

 

Miksi päätit aloittaa CrossFit-harjoittelun? Ja miksi juuri Newtonilla?

  • Tykkään testata erilaisia lajeja ja haastaa itseäni. CrossFitistä kuulin paljon tutuilta ja pohdin pitkään ystävilleni ääneen, että pitäisikö aloittaa itsekin. Lopulta ystäväni ostivat minulle on ramp-kurssin syntymäpäivälahjaksi ja päätös oli vihdoin tehty, nyt aloitan CrossFitin. Aloitin CrossFitin toisella boxilla keväällä 2021 Viikissä. CrossFitissä voi haastaa itseään juuri niin paljon kuin haluaa. Välillä voi vetää sata lasissa ja sykkeet maksimissa, mutta välillä voi myös skaalata kevyemmäksi ja tehdä juuri sen päivän jaksamisen mukaan. Newtonille päädyin kun muutimme tänne suunnille. Etsin uutta salia ja Newton vaikutti lupaavalta. Se oli lähellä ja hinta oli edullisempi verrattuna moniin muihin. 

 Millaisia muutoksia olet huomannut CrossFit -harjoittelun myötä?

  • Voimataso on kehittynyt merkittävästi! Myös keskivartalon hallinta on parantunut. Ennen CrossFitiä minulla oli usein selkä kipeä, josta särky heijasti toiseen jalkaani. Keskivartalon ja lihasvoiman kehittyessä, tämä ongelma katosi. Joka treeni kehittää eteenpäin oman kropan hyvinvointia. On hienoa pystyä jatkuvasti uusiin asioihin vahvan kropan myötä.

 

Mistä pidät erityisesti Newtonilla?

  • Pidän Newtonin yhteishengestä, valmentajista ja kanssatreenaajista. Valmentajat ovat omistautuneita ja ammattitaitoisia. Vaikka meitä treenaajia on useita, valmentajat pyrkivät tutustumaan jokaiseen ja tuntemaan kaikki nimeltä. Treenijaksot suunnitellaan hyvin ja treenitunnit pysyvät mielenkiintoisina päivästä sekä viikosta toiseen. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Newtonin!


-Susanna Mustola

 

Comments


bottom of page