top of page
gradient-beige.png

Newton Blogi

Heti demotunneilla huomasinkin, että täällähän pysyy kaiken kuntoiset mukana! 

Aloitin CrossFitin Newtonilla syksyllä 2016. Kävin ensin parilla demotunnilla, jonka jälkeen menin starttikurssille. Liikuntataustaa ennen CrossFittiä oli parikymmentä vuotta ratsastusta ja joitakin vuosia kuntosalia ja ryhmäliikuntaa. Ajatus CrossFitin aloittamisesta oli ollut jo pitkään, mutta luulin, että CrossFit harrastajan kuuluu aina olla huippukuntoinen. Heti demotunneilla huomasinkin, että täällähän pysyy kaiken kuntoiset mukana! 

 

Ohjatuilla tunneilla käydessä parasta on ollut ammattitaitoiset valmentajat, jotka ovat opettaneet painonnosto- ja voimisteluliikkeet suorittamaan teknisesti ja turvallisesti oikein. Motivaatiota on tuonut se, kun edelleen vuosien jälkeen pääsee kilistämään ennätyskelloa vaikkakin tulisi vain kilo lisää edelliseen ennätykseen.

 Newtonilla on mukava treenata, kun treeneissä on hyvä yhteishenki eikä tunnelma ole liian vakava. Pieni kettuilu ja kisailu kuuluvat asiaan huumorihengellä. Valmentajat ovat rentoja ja asiansa osaavia. Ohjelmoinnissa on sopivaa vaihtelua treenien osalta ja mahdollisuus kehittää itseään, kunhan jaksaa ja pystyy säännöllisesti sitä noudattamaan.

 

Pääsääntöisesti käyn ohjatuilla tunneilla päivätunneilla ja kasin tunneilla sekä myös itsenäisesti, miten nyt vuorotyön puitteissa pystyy. Tietysti kerran viikossa on treenikavereiden kanssa kimppatreenit, jolloin tehdään omia jumppia valmentajien katseilta piilossa ja kerran kuukaudessa tehdään hyvässä tsemppihengessä wod-liigan parikisat.

 

-Verna Mäkinen

 

Comments


bottom of page