top of page
gradient-beige.png

Newton Blogi

Lajiin jää helposti koukkuun!

1) Mikä sai sinut hakeutumaan starttikurssille? Miksi valitsit juuri meidät?

Halusin päästä lajin pariin turvallisesti pidemmän tauon jälkeen ja löytää taas liikunnan ilon. Newtonin valitsin ihan sijainnin ja hinnan vuoksi.

2) Millaiset valmiudet koet saaneesi kurssilta crossfitin aloittamiseen? Mitä pidit itse starttikurssista? Starttikurssi antoi hyvän pohjan harjoittelun aloittamiselle ja antoi hyvän kuvan siitä, mitä lajin harrastaminen on. Valmennus oli mielestäni laadukasta ja pienryhmässä sai myös henkilökohtaista ohjausta. 3) Onko crossfit-harjoittelu vastannut odotuksia? Mitä olet pitänyt crossfit-ryhmätunneista starttikurssin jälkeen?


On vastannut odotuksia, tunneista on saanut paljon lisää energiaa arkeen, ja on päässyt kehittymään jo paljon lyhyessä ajassa. On ollut hienoa huomata, että aikuisenakin pystyy oppimaan ihan kokonaan uusia taitoja. Tunnit on hyvää vastapainoa ajatustyölle, kun tarvitsee vaan tulla paikalle ja noudattaa valmentajan ohjeita.

4) Millaiset terveiset lähettäisit sellaisille, jotka epäröivät lajin aloittamista?

Kannattaa kokeilla rohkeasti! Harjoittelu on tosi monipuolista, kehittävää ja hauskaa, lajiin jää helposti koukkuun :).-Jenni Vähäsarja

Comments


bottom of page