top of page
gradient-beige.png

Newton Blogi

"Monipuolinen harjoittelu on sopivan haastavaa, mutta myös palkitsevaa"

Tässä starttikurssilaisemme Tuulin mietteitä CrossFit-harjoittelusta!


1) Mikä sai sinut hakeutumaan starttikurssille? Miksi valitsit juuri meidät?


Olin aikaisemmin kokeillut crossfitia ja siitä jäi kytemään innostus lajia kohtaan. Tutkin lähialueella olevia vaihtoehtoja ja Newton valikoitui joukosta parhaana. Edukseen erottuivat ammattitaitoiset valmentajat, läheinen sijainti, hyvät ja selkeät nettisivut sekä starttikurssin sopiva ajankohta


2) Millaiset valmiudet koet saaneesi kurssilta crossfitin aloittamiseen? Mitä pidit itse starttikurssista?


Kurssi antaa hyvät valmiudet lajin aloittamiseen. Treenasimme tekniikkaa huolella, siitä on hyvä jatkaa harjoitusten pariin kun tietää miten liikkeet tulisi tehdä. Meidän kurssilla ilmapiiri oli todella hyvä ja treenit olivatkin viikon kohokohtia Rento ja asiantunteva valmennus.


3) Miksi kiinnostuit crossfitistä? Onko crossfit-harjoittelu vastannut odotuksia? Mitä olet pitänyt crossfit-ryhmätunneista starttikurssin jälkeen?


Alunperin varmaankin avopuolisoni sekä somen kautta. Harjoittelu on vastannut odotuksiani ja voin myöntää hurahtaneeni lajiin Aion ehdottomasti jatkaa tunneilla käymistä! Newtonin tunneille on ollut helppo mennä, porukka on mukavaa ja valmennus hyvää.


4) Millaiset terveiset lähettäisit sellaisille, jotka epäröivät lajin aloittamista?


Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Monipuolinen harjoittelu on sopivan haastavaa, mutta myös palkitsevaa. (Varsinkin alussa) kehittyy hurjaa vauhtia ja se motivoi


Kiitos Tuulille haastattelusta ja tsemppiä kesän treeneihin!


– Sara & Tuuli
Comments


bottom of page