top of page
gradient-beige.png

Newton Blogi

Yhdessä treenaaminen tukee parisuhdetta!

Heidi ja Jani ovat sitä mieltä, että yhdessä on kiva treenata. Se motivoi, kannustaa ja on myös parisuhdetta tukevaa yhteistä tekemistä.


Aviopari Heidi ja Jani ovat treenanneet Newtonilla muutaman vuoden ajan. Kiinnostus CrossFit harjoitteluun lähti ystävän kautta. ”Meidän salillamme on tosi hyvä yhteishenki. On kiva kuulua tähän yhteisöön ja aina löytyy itselle sopiva versio minkä voi treenissä tehdä. Crossfit haastaa minua kokeilemaan asioita, joita en ole koskaan muussa treenissä tehnyt, kertoo Heidi.”

Jani kertoo tykkäävänsä CrossFit harjoittelun monipuolisuudesta, ja mukavaa on tietysti myös se, kun edistys näkyy. ”Edistyminen kannustaa jatkamaan treenejä. Kehittymisen lisäksi pidän siitä, että Newtonilla asiat tehdään tekniikka ja turvallisuus edellä.”

Heidi ja Jani ovat sitä mieltä, että yhdessä on kiva treenata. Se motivoi, kannustaa ja on myös parisuhdetta tukevaa yhteistä tekemistä. Heidi on huomannut, että CrossFitin myötä peruskunto on kasvanut, ja voimaa ja lihasta on tullut lisää. ”On mahtavaa huomata, että pienin askelin kehittyy koko ajan joissain tekniikkaa vaativissa liikkeissä. Yleisesti ottaen oloni on parempi ja olen tyytyväisempi itseeni. Meillä on tullut paljon ystäviä ja tuttuja salille. Yhdessä on kiva treenata, nähdä toisia ja jakaa kokemuksia.”


Jani on tällä hetkellä parhaassa kunnossa ikinä, mutta nälkää kehittymiseen riittää. ”Kiinteytymistä ja lihasta on löytynyt. Vielä kun löytyisi ne kuuluisat miesten pakarat, joita valmentaja Ässä peräänkuuluttaa.”

Jani ja Heidi mainitsevat vielä, että mukavien treenikavereiden lisäksi Newtonilla on mukavat valmentajat, ja aina kokee olevansa tervetullut porukkaan. Ja tietysti kun sali sijaitsee meilkein pihapiirissä, niin sijainti on plussaa!

”Jani ja Heidi ovat loistava esimerkki henkilöistä, jotka ovat ottaneet järkevän harjoittelun periaatteet arkeensa. Koko ajan nousujohteisesti kehittyen. tavoitteellisesti, mutta ei kurttuotsaisesti.” Newtonin valmentaja Mikko kertoo, ja jatkaa: ”No, tämän pariskunnan kohdalla voisi tietysti puhua myös siitä, miten vahva vaikutus heillä itsellään on salin fiilikseen. Someläpästä en nyt edes aloita, mutta voin vannoa, että jokaiselle Newtonilaiselle on jäänyt mieleen perhe Luuppalan Legoista rakentama ”pienoisNewton” meidän respassa! Pienistä jutuista tulee niin hyvä fiilis kaikille, ja onneksi meillä on Heidin ja Janin kaltaisia tyyppejä Newtonilla, jotka saavat muillekin hyvän fiiliksen aikaan.”

Comentários


bottom of page