top of page
gradient-beige.png

Newton Blogi

Yhteisöllisyys on tärkeää ja minusta harjoittelun pitää olla hauskaa!

Päivitetty: 20. marrask. 2023

Millainen kuntoilutausta sinulla on?

Liikunta on ollut aina osa elämääni ja olen aina tykännyt liikkua. Lapsena harrastin telinevoimistelua ja myöhemmin pelasin myös salibandyä.

Mitkä ovat pääharrastusmuotosi tällä hetkellä?

Pääliikuntamuotoni on tällä hetkellä CrossFit. Pyöräilen paljon ja joskus luulen että olen lenkkeilijä mutta se ei kyllä pidä paikkaansa.


Miksi päätit aloittaa CrossFit-harjoittelun? Ja miksi juuri Newtonilla?

Minua houkutti se että CrossFit on monipuolinen laji, mielenkiinto pysyy yllä koska aina on jotain uutta opittavaa. Sitä paitsi CrossFit on vaativa laji jossa saa kokeilla rajojaan. Aloitin CrossFit-harjoittelun opiskeluaikoina Vaasassa ja kun muutin takaisin tänne kävin tutustumassa Newtoniin ja jäin heti kiinni. Newtonilla valmentajat ovat osaavia, erityisesti painonnostossa. Ohjelmointikin on myös hyvä ja haastava.Millaisia muutoksia olet huomannut CrossFit -harjoittelun myötä?

Monia pitkäaikaisia muutoksia. Minun kuntoni on kehittynyt, olen saanut lisää voimaa ja painonnostotekniikkani on kehittynyt.


Mistä pidät erityisesti Newtonilla?

Ihmiset! Sekä kanssatreenaajat että valmentajat. Yhteisöllisyys on tärkeää ja minusta harjoittelun pitää olla hauskaa. Näin on Newtonilla. Välillä voi myös saada ruotsinkielistä palvelua 😉


Vi ses på boxen! 👋

- Andrea Sågbom

Opmerkingen


bottom of page