top of page
gradient-beige.png

CrossFit Nuijala

CrossFit Nuijala tarjoaa vaihtoehdon tavallisille kuntokeskuksille. Jos kaipaat ammattimaista valmennusta ja yksilöllistä huomiointia, tule tutustumaan! Tutustumiskerta on aina ilmainen.

Olemme erikoistuneet näyttöön perustuvaan valmennukseen ja siirrämme valmennuksen tilakeskeisyydestä ihmiskeskeisyyteen.

 

Harjoitustilat on suunniteltu siten, että voimme keskittyä sinuun, vilkkuvien näyttöjen ja kymmenien ympärillä treenaavien sijaan.

 

CrossFit® on Crossfit, Inc:n rekisteröimä tavaramerkki. Kaikki Suomen viralliset CrossFit-salit ovat läpäisseet CrossFit Inc:n asettamat vaatimukset saavuttaakseen virallisen CrossFit-sali statuksen.

Newtonin crossfit tiimi
gradient-beige_edited.jpg

CrossFit harjoittelulla
monipuolisesti
hyvään kuntoon.

Monipuolinen kunto

CrossFit harjoittelun tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvä kunto, siksi harjoittelu onkin monipuolista. Harjoitusten sisältö on vaihtelevaa, ja jokainen harjoitus voidaan toteuttaa yksilöllisellä tasolla. Päivän treeneissä yhdistelemme mm. painonnostoa, kehonpainolla tehtäviä harjoitteita, sisäsoutua, sisäpyöräilyä, kahvakuulaharjoittelua ja liikkuvuusharjoittelua. Me olemme suunnitelleet kaiken valmiiksi, riittää kun saavut paikalle.

Mukavaa tekemistä

Valmentajan ohjaamat harjoitukset ovat turvallisia ja tehokkaita. Monipuolinen harjoittelu on tuloksellisuuden lisäksi mukavaa, sillä CrossFit tunteihin kuuluu olennaisena osana kannustava ilmapiiri. Tsemppaamme toisiamme yhä parempiin suorituksiin! Hyvän kunnon tavoittelu voi todellakin olla muutakin kuin verta, hikeä ja kyyneleitä!

gradient-beige.png

Tutustu asiakastarinoihin

Olemme todella ylpeitä ja onnellisia siitä, että meillä on tällainen pieni ja pippurinen yhteisö, jossa treenaa hyvin erilaisia ihmisiä. Lue asiakastarinoitamme. Tule käymään ilmaisella demotunnilla tai varaa aika henkilökohtaiselle tutustumistunnille. Kyllä tänne vielä muutama hyvä tyyppi mahtuu.

”Mieleen on jäänyt valmentajan joskus alkuaikoina sanoma slogan "Show up" eli kunhan vain saapuu paikalle niin kaikki hoituu siitä eteenpäin ja näin se juuri on Newtonilla."

”Hyvän kunnon huomaa selvästi myös arjessa. Fyysisen kunnon kehittymisen lisäksi CrossFit on ollut hyvää vastapainoa työlleni. Missään ei pää tyhjene yhtä tehokkaasti turhasta stressistä, kuin treeneissä.”

”On mahtavaa huomata, että pienin askelin kehittyy koko ajan joissain tekniikkaa vaativissa liikkeissä. Yleisesti ottaen oloni on parempi ja olen tyytyväisempi itseeni. Meillä on tullut paljon ystäviä ja tuttuja salille. Yhdessä on kiva treenata, nähdä toisia ja jakaa kokemuksia.”

”Työkaverit saattavat kaikella ystävyydellä huomautella minun olleen ilmeisesti taas aamutreeneissä, koska olen niin ärsyttävän pirteä.”

”Voima myös jaloissa on lisääntynyt, jonka huomaa pitkissä lenkeissä ja lenkiltä palautumisessa. Pitkään selkävaivoista kärsineenä huomaan myös ettei selkä väsy enää yhtä nopeasti.”

”On ollut hienoa huomata, kuinka lajiin kuuluvien voimisteluosuuksien myötä esimerkiksi käsilläkävely onnistuu vielä vanhempanakin.”

Aloita CrossFit

Jos olet jo kokenut konkari, liity suoraan jäseneksi. Jos CrossFit ei ole tuttua, tai kuntosi on huono, tule starttikurssille. Autamme sinut turvallisesti alkuun.

Valmentajat
gradient-beige_edited.jpg

Valmentajat

Sara Toivonen

Sara on Newtonin päävalmentaja. Sara on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri pääaineena valmennus- ja testausoppi. Hän on myös fysioterapeutti ja personal trainer. Sara on suorittanut myös lukuisia muita opintokokonaisuuksia ja kouluttautuu lisää jatkuvasti – tutustu koko koulutustaustaan täältä.

Saralla on kilpaurheilutaustaa yleisurheilun moniotteluista, ja CrossFitin pariin hän siirtyi vuonna 2014. Valmentajana hän on toiminut pitkään niin urheilijoiden, kuin kuntoilijoidenkin parissa.
Valmennuskokemusta on kertynyt mm. yleisurheilun, CrossFitin ja pesäpallon parissa. Valmennustyössä Saraa kiehtoo valmentamisen monipuolisuus, valmennettavien auttaminen sekä itsensä jatkuva kehittäminen.

Valmennustyössä Sara yhdistää käytännön valmennuskokemusta sekä tutkittua tietoa yksilölliset tarpeet huomioiden. Valmentajana hän on tarkka ja vaativa, mutta myös iloinen ja kannustava.

Yhteystiedot:

saramaaria.toivonen@gmail.com / 050 4072102

Newton2-22valmiit-2_edited.png
ValmentajaMika_edited.png

Mika Peltoniemi

Mika on liikuntatieteiden maisteri biomekaniikan pääaineesta Jyväskylän yliopistosta, ja omaa vahvan lajitaustan jääkiekon puolelta. CrossFit on ollut osana Mikan harjoittelua vuodesta 2014, ja innostus voimaharjoitteluun on syntynyt aikoinaan jääkiekon oheisharjoitteluna. Mikan löytääkin lätkäkauden aikana iltaisin yleensä edelleen jäähallilta, sillä hän toimii apu- ja fysiikkavalmentajana Kiekko-Espoon C- ja B-junioreissa.

Liikuntatieteellisen koulutuksen ohella Mika on täydentänyt osaamistaan lukuisissa seminaareissa sekä mm. urheiluravitsemuksen perusopinnoilla ja painonnoston ohjaajakoulutus 2:llä.

Mikan mielestä parasta valmentamisessa on auttaa ihmisiä oppimaan uutta, oivaltamaan ja onnistumaan treenaamisen parissa.

gradient-beige.png

Tero Kosonen

Terolla on monipuolinen urheilu- ja liikuntatausta. Hän on harrastanut mm. kori- ja jalkapalloa, yleisurheilua, suunnistusta, ultimatea, voimaharjoittelua ja kestävyysurheilua.

CrossFit-harjoittelun Tero aloitti 2009 ja on toiminut ohjaajana vuodesta 2016. Harjoittelun laatua ja taitoja kehittääkseen Tero on osallistunut painonnosto- ja voimistelukursseille sekä ohjelmointi- ja valmennusseminaareihin. Viimeisimpiä koulutuksia ovat CrossFit Level 2 Trainer, Painonnoston ohjaajakoulutus 1 ja liikuntalääketieteen perusopinnot.

Teron tavoitteena on jatkuva oppiminen ja kehittyminen monipuolisena ja järkevänä ohjaajana sekä kuntoilijana.

ValmentajaTero_edited.png
ValmentajaMikko_edited.png

Mikko Mäkynen

Mikko on valmennukseen erikoistunut liikunnanohjaaja (AMK), ja on toiminut Personal Trainerina vuodesta 2000. Pohjatutkinnon lisäksi Mikko on suorittanut mm. CrossFit Level 2, sekä Painonnoston ohjaajakoulutukset 1 ja 2. Newtonilla Mikko valmentaa Starttikurssilla sekä CrossFit tunneilla. Pitkä kokemus on tuonut Mikon ohjaukseen yksinkertaisuutta, keskittymistä oleelliseen.

Mikko on pelannut mm. jalkapalloa ja jääkiekkoa, juossut maratoneja, hiihtänyt Finlandiahiihtoja, osallistunut painonnosto- ja Brasilialaisen jujutsun kisoihin. Aikuisiällä liikunnasta nauttiminen on tullut kuitenkin kilpailuhenkiselle Mikolle tärkeämmäksi asiaksi kuin tulosten saavuttaminen. Viime vuodet tärkeimpänä kuntoilumuotona on ollut BJJ ja CrossFit, jossa Mikko pitää erityisesti harjoittelun monipuolisuudesta, ja siitä että treeneissä on aina mukana myös sosiaalinen, yhdessä tekemisen fiilis.

Jenni Haukirauma

Jenni on koulutukseltaan ammattivalmentaja (VAT), urheiluhieroja ja personal trainer. Lisäksi hän on kouluttautunut mm. Suomen painonnostoliiton kursseilla, kehonpainoharjoittelu- ja kahvakuulakoulutuksissa. Viimeisin koulutus on Suomen valmentajien järjestämä fysiikkavalmentajakoulutus, jota hän käy parhaillaan.

Crossfitin parissa Jenni on viihtynyt vuodesta 2014, tätä ennen voimaharjoittelu on ollut intohimon kohde. Pidempi lajitausta löytyy muodostelmaluistelusta, joka jatkuu edelleen harrastetasolla.

Jenni toimii liikunta-alan täyspäiväisenä ammattilaisena: Fysiikkavalmentajana, personal trainerina ja ryhmäliikuntaohjaajana. Hän haluaa kehittyä jatkuvasti valmentajana, ja pyrkii valmennuksissaan siihen, että jokainen oppisi aina jotain uutta.

Newton2-22valmiit-21_edited.png
gradient-beige_edited.jpg
ValmentajaJesse_edited.png

Jesse Nieminen

Jesse innostui CrossFitista vuonna 2017. Harjoittelu muuttui pian hyvin tavoitteelliseen suuntaan ja Jessestä tulikin "alle 3 minuutin Fran" -kerhon jäsen. Juniorivuosien jääkiekon ja jalkapallon lisäksi Jessen urheilutaustasta löytyy mm. monipuolista kuntosaliharjoittelua.

 

Sittemmin Jessen fokus on siirtynyt kokonaisvaltaisempaan hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämiseen, ja hän on suorittanut CrossFit Level 1 Trainer Online-koulutuksen, sekä CrossFit Level 2 -koulutuksen. Monipuolisen liikkumisen lisäksi jatkuva oppiminen ja kehittyminen ovat lähellä Jessen sydäntä ja hän nauttiikin nähdessään valmennettavien kehittyvän ja oppivan uusia taitoja.

Mika Poutala

Mika Poutala on entinen olympiapikaluistelija (2006, 2010, 2014, 2018), joka innostui Crossfit harjoittelusta uransa loppupuolella. Uran jälkeen Crossfit on ollut Mikalle pääasiallinen urheiluharrastus.

Huippu-urheilussa painonnostoliikkeet tulikin jo tutuiksi, ja niitä pääsi viilaaman huippuammattilaisten kanssa.

Mika on valmentajana hauska, yllätyksellinen ja tarkka. Newtonilla Mika tuurailee tunteja silloin tällöin, mutta muuten hänet löytää usein #earlybirds tunneilta itse treenaamasta.

ValmentajaMikaP_edited.png
ValmentajaPekka_edited.png

Pekka Kurvinen

Pekka on 32-vuotias liikunta-alan moniottelija. Uransa varrella hän on ollut monessa liikunta- ja valmennuspalveluiden asiantuntijatyöhön liittyvässä työtehtävässä mukana. Kokemusta löytyy yli 10 vuoden ajalta, niin yksityisen sektorin asiantuntijatehtävistä, kolmannen sektorin toiminnan johtamisesta sekä puolustusvoimien kansainvälisistä kouluttajan tehtävistä.

 

Koulutusta löytyy AMK-tason

urheiluvalmennuksesta, fysiikkavalmennuksesta, ylemmän korkeakoulun johtamisesta sekä viimeisimpänä osaamista täydentää ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys.

 

Tuhansien valmennustuntien, useiden satojen asiakkaiden sekä urheilijoiden kokemuksella voin todeta, että ihmisten potentiaali on lähes rajaton. Kokemukseni valmentajana ja kouluttajana, niin kotimaassa kuin ulkomailla aina kuntoutuksesta ilmavoimien lentäjiin sekä huippu-urheilijoihin pyrin löytämään jokaisen sisäisen palon ja motivaation kohti parasta versiota sinusta.

Ville Vähäkoitti

Ville on liikuntatieteiden maisteri Jyväskylän Yliopistosta, jossa hänen pääaineena oli valmennus- ja testausoppi. CrossFit valmennusta hän on tehnyt 2015 alkaen ja erityisesti voimisteluliikkeet ovat lähellä hänen sydäntään. Urheilijana Ville pelasi 6 vuotta futsalin SM-sarjaa ja pääsi
myös edustamaan Suomen maajoukkuetta.

Newtonilla Ville on vuosien varrella mm. huolehtinut CrossFitin ohjelmoinnista, toiminut päävalmentajan roolissa, vetänyt pienryhmiä sekä PT-valmennuksia ja tietysti ohjannut ihmisiä CrossFit tunneilla.
Koulutuksen ja valmennuskokemuksen myötä Ville pystyy auttamaan ihmisiä erilaisissa tilanteissa.

Villestä parasta valmentamisessa on auttaa ihmisiä oppimaan ja rohkaista kokeilemaan uutta, vaikka niitä voimisteluliikkeitä! Valmentajana Ville on kannustava ja kaikki ihmiset sekä taitotasot huomioon ottava.

ValmentajaVille_edited.png

Iina Koivu

Iina on vuonna 2020 valmistunut wellness-tradenomi, joka opiskelee tällä hetkellä valmentamisen ohessa liikunnanohjaajaksi (AMK). Opintojen lisäksi edessä on Painonnoston ohjaajakoulutus 1. Iina on myös aikoinaan tuuraillut yläasteen ja lukion liikunnantunteja nuorille.

 

CrossFitiin lajina Iina on tutustunut jo vuonna 2016, mutta aloittanut itse aktiivisen treenaamisen lajin parissa vuonna 2019 Kuopiossa. Takana on lisäksi monipuolinen urheilu- ja liikuntatausta, muun muassa 12 vuotta ratsastusta. Elämä toi lopulta Espooseen ja Newtonilla Iina aloitti valmentamisen vuonna 2023.

 

Iinan intohimo on kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja liikunnanilon eteenpäin viemisessä. Iinan tunneilla pääsee kuulemaan letkeää savon murretta ja kannustavaa valmentamista. Valmentamisessa Iinaa motivoi asiakkaiden onnistumisten hetket ja yhdessä tekemisen meininki.

Jarna Kalpala

Jarna on liikunnan yhteiskuntatieteiden maisteri, jolla on laajat sivuaineopinnot valmennus- ja testausopista. Jarna on toiselta koulutukseltaan myös ammatillinen opettaja. Henkilökohtaista kilpa- ja valmennuskokemusta Jarnalla on rutkasti muun muassa koripallosta, alppihiihdosta ja ultimatesta, joista jälkimmäistä Jarna harrastaa edelleen aktiivisesti. Omien lasten myötä Jarna on kouluttautunut myös äitiysliikunnassa.
 
CrossFit tuli mukaan Jarnan harjoitteluun vuonna 2011 ja on siitä asti ollut jollakin tapaa osa Jarnan omaakin treeniä. Valmentajana ja ”vakiosijaisena” Newtonilla Jarna aloitti keväällä 2020.
 
Jarna tekee tällä hetkellä töitä vaihtelevasti erilaisissa hallinto- ja koulutustehtävissä liikunta-alalla. Jarna toimii muun muassa tuntiopettajana Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnossa sekä kouluttaa personal trainereita ja hiihdonopettajia.
 
Newtonilla valmentamisessa Jarnan mielestä parasta on vastaanottava ilmapiiri. Jarna haluaa kohdata kaikki valmennettavat yksilöinä ja pyrkii luomaan tunneille rentoa tunnelmaa.

Jarnan kuva_edited.png

Annina Lehtonen

Annina on sivutoiminen valmentaja päivätöidensä ohella. Tavoitteenaan hänellä on vielä täydentää tuoretta kasvatustieteen maisterin tutkintoaan liikunnan perus- ja aineopinnoilla, joista olisi hyötyä myös valmentajana kehittymisessä.

Ensimmäisen kerran Annina kokeili CrossFittia jo vuonna 2012. Hänellä on pitkä tausta koripallossa, mutta on nuoruudessaan kokeillut monia eri lajeja. Vuonna 2017 palo syttyi kunnolla ja Annina siirtyi päätoimiseksi CrossFittaajaksi.

Valmennustyönsä Annina aloitti Newtonilla vuonna 2019 ja edelleen intoa ja energiaa löytyy. Häntä motivoi mahtavat tuntilaiset, huono huumori ja usko liikunnan merkitykseen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjänä.

Logo_white.png

© Copyright 2022 Newton Physics Finland Oy

Nuijalantie 13
02630 Espoo 

050-5999128
info@newtonfinland.fi

bottom of page