top of page
gradient-beige.png
Newtonin tekniikkapainoitteinen valmennuskurssi

Newton Start
Elokuussa viikonloppukursseja 17.-18.8 ja 24.-25.8 *

Newton Start on tekniikkapainoitteinen valmennuskurssi.

Neljä viikkoa kestävän valmennuksen aikana teemme yhteensä kahdeksan ohjattua harjoitusta valmentajan johdolla. Starttivalmennuksen aikana kuntotasosi lähtee nousuun, mutta ennen kaikkea saat turvallisen alun omalle matkallesi kuntoilun pariin. Starttivalmennus on myös erinomainen tapa aloittaa CrossFit. Harjoitukset keskittyvät ensisijaisesti tekniikkaan, mutta tutustumme samalla laajasti kuntokeskusympäristössä toteutettaviin harjoitusmuotoihin.

Kurssilla treenit on maanantaina kello 20:00-21:00 ja torstaina kello 17:00-18:00. 

 

Hintaan 250 € kuuluu valmennuksen lisäksi kahden viikon treenit kurssin jälkeen sekä omatoimiharjoitteluoikeus koko valmennuksen ajan.

* CrossFit-viikonloppukurssien valmennusajat ovat 17.8 klo 10-12  ja 18.8 klo 11-13 sekä 24.8 klo 10-12  ja 25.8 klo 11-13

Ensimmäinen askel on joskus se vaikein, mutta kukaan ei ole katunut sen ottamista. Ensi askeleet on Newtonilla mahdollista toteuttaa joko yleisessä valmennusryhmissä, oman valmentajan kanssa kahdestaan tai omalle kaveriporukalle järjestetyssä valmennuksessa.

Autamme sinut alkuun turvallisesti.

Ryhmäliikuntaa Newtonilla

Takaisin kuntoon -pienryhmävalmennus alkaa 8.1.2023

Takaisin kuntoon –ryhmävalmennus on suunnattu Newtonin Starttikurssin tai muun On Ramp  –kurssin käyneille kuntoilijoille, jotka haluavat aloittaa harjoittelun uudelleen turvallisesti valmentajan johdolla.

Valmennusajat: 8.1 kello 11:00, 10.1 kello 17:00, 15.1 kello 11:00 ja 17.1 kello 17:00. Hintaan kuuluu vielä kahden viikon jäsenyys valmennustapaamisten jälkeen.

Neljän tapaamisen aikana kerrataan yleisimpien kuntosaliliikkeiden tekniikat sekä tehdään kuntoa kohottava harjoitus. Samantasoinen ryhmä tsemppaa jokaista kohti parempaa kuntoa.

Jos aloitus pidemmän tauon jälkeen tuntuu haastavalta, on tämä valmennus sinua varten!

Hinta: 149€

Henkilökohtainen crossfit valmennus

Henkilökohtainen starttivalmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta harjoitteluun liittyen. Oma valmentajasi pitää huolen siitä, että asiat lähtevät liikkeelle ja pääset eteenpäin juuri sinulle sopivalla tavalla. Jos taas olet kokenut harjoittelija, pystyt viemään oman harjoittelusi ammattilaisen avulla aivan uudelle tasolle. Kenties parantamaan ennätystäsi?

Helpoin tapa tutustua tarjoamaamme henkilökohtaiseen valmennukseen on valita kuukauden kestävä valmennusjakso. Alussa valmentaja kartoittaa tilanteesi sekä laatii sinulle ohjelman. Seuraamme kehitystäsi yhdessä ja varmistamme, että silloin kun sinulla on mahdollisuus treenata, teet sen hyvin!

Jos olet kiinnostunut räätälöidystä valmennuksesta, ota yhteyttä: info@newtonfinland.fi

gradient-beige_edited.jpg
Crossfitin pienryhmät

Duo- ja pienryhmien starttivalmennus

Pienryhmävalmennuksella tavoitteet todeksi! 

Pienryhmävalmennus on tarkoitettu 2-4 hengen ryhmille. Ryhmässä harjoittelevilla on samanlainen tavoite, esimerkiksi kokonaisvaltainen kuntotason parantaminen, kestävyyskunnon kehittäminen (tavoitteena 1/2 maraton tai maraton?) tai voimatasojen nostaminen uudelle tasolle. Valmennus aloitetaan kuntotestauksella, jonka jälkeen valmentaja ohjelmoi henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, ja vetää treenit esimerkiksi 1-4 kertaa kuukaudessa.

 

Lisätietoa pienryhmien valmennuksesta Newtonin päävalmentajalta.

bottom of page