top of page
gradient-beige.png

Valmentaja, jonka metodit perustuvat liikuntatieteelliseen näyttöön, auttaa sinua saavuttamaan parempia, kestäviä tuloksia, oli tavoitteesi sitten urheilijana kehittyminen, tai arkisen suorituskyvyn ja jaksamisen lisääminen.

Näyttöön perustuvaa valmennusta.

Muotivirtaukset tulevat ja menevät. Tulosten saavuttamiseen liittyvät työkalut eivät kuitenkaan ole mitään sirkustemppuja. Asiantuntemuksemme on yksinkertaisesti sitä, että harjoitteluun käyttämäsi aika tuottaa toivomiasi tuloksia.

Treenaaminen valmentajan kanssa tuottaa parempia tuloksia.

Henkilökohtainen crossfit valmennus

Personal
Training

Henkilökohtaisessa valmennuksessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta harjoitteluun liittyen. Oma valmentajasi pitää huolen siitä, että asiat lähtevät liikkeelle ja pääset eteenpäin juuri sinulle sopivalla tavalla. Jos taas olet kokenut harjoittelija, pystyt viemään oman harjoittelusi ammattilaisen avulla aivan uudelle tasolle. Kenties parantamaan ennätystäsi?

Helpoin tapa tutustua tarjoamaamme henkilökohtaiseen valmennukseen on valita kuukauden kestävä valmennusjakso. Alussa valmentaja kartoittaa tilanteesi sekä laatii sinulle ohjelman. Seuraamme kehitystäsi yhdessä, ja varmistamme että silloin kun sinulla on mahdollisuus treenata, teet sen hyvin!

Jos olet kiinnostunut räätälöidystä valmennuksesta, ota yhteyttä: info@newtonfinland.fi

gradient-beige_edited.jpg
Newtonin pienryhmävalmennus

Duo- ja pienryhmien valmennus

Pienryhmävalmennuksella tavoitteet todeksi! 

Pienryhmävalmennus on tarkoitettu 2-4 hengen ryhmille. Ryhmässä harjoittelevilla on samanlainen tavoite, esimerkiksi kokonaisvaltainen kuntotason parantaminen, kestävyyskunnon kehittäminen (tavoitteena 1/2 maraton tai maraton?) tai voimatasojen nostaminen uudelle tasolle. Valmennus aloitetaan kuntotestauksella, jonka jälkeen valmentaja ohjelmoi henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, ja vetää treenit esimerkiksi 1-4 kertaa kuukaudessa.

 

Lisätietoa pienryhmien valmennuksesta Newtonin päävalmentajalta.

NewtonNettisivutKuvat-21.jpg

Henkilökohtainen harjoitusohjelma

Henkilökohtainen 12 viikon harjoitusohjelma juuri sinun lähtötilanteesi ja tavoitteittesi mukaan. Alussa valmentaja kartoittaa tilanteesi sekä laatii sinulle ohjelman. Ohjelmointiin kuuluu viikko-ohjelmointi sekä ohjelmoidut harjoitukset. Ohjelmointiin käytetään TrueCoach-sovellusta, johon pystytään lisäämään videot harjoitteista.

Nopea ajanvaraus

 

Varaa aika henkilökohtaiseen etäkonsultatioon. Käydään lyhyesti tilanteesi läpi ja pohditaan yhdessä, millainen valmennus palvelisi tavoitettasi parhaiten.

Otamme sinuun yhteyttä, ja sovitaan lyhyt etäkonsultaatioaika kalenteriin.

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page