top of page
gradient-beige.png

Newton Blogi

Kuinka ajauduin Saralle valmennukseen?

Liikunta on ollut minulle aina rakas tapa rentoutua ja nauttia elämästä.

Olen liikkunut koko elämäni, harrastanut liikuntaa, kilpaillut siinä ja liikuttanut muita myös työkseni.


Neljä vuotta sitten minulta leikattiin kilpirauhanen ja se kauan tuntemani minä hukkui hetkellisesti kilpirauhasen vajaatoimintaan. Väsymys sai hetkellisesti vallan ja ravitsemus sekä liikunta jäivät vähemmälle huomiolle.


Tänä syksynä oli aika aloittaa etsimään uudelleen sitä energistä, iloista ja ihanaa tyyppiä

Tein paljon tutkimusta erilaisista CrossFit -saleista ja jostain syystä Valmennuskeskus Newton resonoi itselle hyvällä tavalla.


Siitä se sitten lähti, elämäntapamuutos ja uuden elämäntavan tuominen joka päiväiseen elämään.


Starttikurssi CrossFitin maailmaan sai liekin syttymään sisälläni ja motivaatio hyvän kunnon ja olon löytymiseen oli valmis. Kaikilla onnistuneilla matkoilla tarvitaan tukea ja se joku joka puskee eteenpäin kun itse ei jaksa/ huvita. Näin löytyi Sara omaan elämääni.Alkuun oli välillä hyvinkin vaikeaa saada itsensä ylös treeneihin ja Saran kannustuksella sekä tuella säännöllisestä liikunnasta on jälleen tullut osa elämää ja mukavaa sellaista.

Sara on valmentajana pohjalaisen napakka ja silti pilke silmäkulmissa. Saralla on taito valita treeneihin juuri ne liikkeet mitä oma kroppa eniten kaipaa (vaikka välillä asiasta olenkin eri mieltä ). Hyvä huumori on osa hyvää valmennusta.


Saran valmennuksessa voin luottaa siihen, että treenit on räätälöity juuri minulle sopiviksi kulloisenkin viikko- ohjelman mukaisesti ja minun ei tarvitse miettiä turhaan.

Matka hyvään oloon aloitettu, osittain saavutettu ja työ jatkuu hyvällä fiiliksellä. Etiäpäin.


– Liisa Iloniemi- Laine

Comments


bottom of page